Yeme - İçme
  Klasik Mutfaklar
  Uzman Mutfaklar
  Dünya Mutfakları
  Kahvaltı
  Tatlıcılar
  İçecek
  Gezi
  Kültür
  Kamp
  Turlar
  Deniz
  Hobi - Aktivite
  Alışveriş
Türkiye'deki en iyi 10 yabancı şef

Türkiye’nin önemli bir turizm ülkesi haline gelmesi, yeme-içme kültürünün baş döndürücü bir hızla gelişmesi, İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir gibi kentlerde sadece otellerde değil, restoranlarda da yabancı şeflerin artmasına neden oldu.

Dünyanın her yerinden gelen yemek ustaları, bazı mutfakların Türkiye’de yaygınlaşmasında da önemli rol oynadılar. Özellikle beş yıldızlı çokuluslu otel zincirlerinin muftakları, dünyanın her yerinden şefleri çekti. Birçok yabancı şefin Türkiye’de meşhur oldu. Jüri, şu anda Türkiye’de çalışan yabancı şefleri değerlendirdi ve en iyileri belirledi.

 

          

SIRAEN İYİLERŞEHİR
 1
MAXIMILLIAN J.W. THOMAE (ALMAN)
 İSTANBUL
 2
FABIO BRAMBILLA (İTALYAN)
 İSTANBUL
 3
MARCEL NOSARI (İSVİÇRE)
 İSTANBUL
 4
GİUSSEPPE PRESSANİ (İTALYAN)
 ANKARA
 5
ANTONIO LOMBARDİ (İTALYAN)
 İSTANBUL
 6
ROBYN COOPER (AVUSTRALYA)
 İSTANBUL
 7
HOSHİNO YUTAKA (JAPON)
 İSTANBUL
 8
JÖRG ROUF (ALMAN)
 ANTALYA
 9
ELIO MAGROGRASSI (İTALYAN)
 ANKARA
 10
ANDREAS ERNI (İSVİÇRELİ)
 İZMİR
 
   Yorum Sayısı: 0Yorumlarınızı Yazınız diğer yorumlar >>>