Yeme - İçme
  Klasik Mutfaklar
  Uzman Mutfaklar
  Dünya Mutfakları
  Kahvaltı
  Tatlıcılar
  İçecek
  Gezi
  Kültür
  Kamp
  Turlar
  Deniz
  Hobi - Aktivite
  Alışveriş
İSKELE
Deniz mahsulü karışımını tadın


Yorum Sayısı:  0
Puan Durumu:  0
Oy Kullanan:  0 Kişi
 
Yorum Yazmak ve Puan
Vermek için tıklayınız


Haydar Aydın ve Turan Pekgöz tarafından 1991’de Rumelihisarı’nda açılan İskele’nin işletmecisi Ertuğrul Pekgöz. Mustafa Koç, Tarkan, Adnan Polat, Kadir İnanır ünlü müdavimleri arasında yer alıyor. 160 kişilik kışlık kapasitesi bulunan mekan, yazın 250 kişiyi ağırlayabiliyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün altında, Anadoluhisarı manzaralı. Kişi başı 75-100 YTL ödeyerek ayrılmak mümkün. İskele Sıcak Deniz Mahsulü Karışımı adlı mezeyi denemeniz tavsiye edilir. Ayrıca lakerda, közde patlıcan, kalkan, levrek buğulama, çikolatalı sufle ile de iddialı. Hergün 12.00-24.00 arası hizmet veriyor.
İSTANBUL / Tel: (212) 263 29 97
Boğaz'ın en iyi 10 restoranı
SIRAEN İYİLERŞEHİR
 1
FERİYE.
 İSTANBUL
 2
LACİVERT
 İSTANBUL
 3
KIYI
 İSTANBUL
 4
KÖRFEZ.
 İSTANBUL
 5
İSKELE
 İSTANBUL
 6
POSEIDON
 İSTANBUL
 7
BEBEK BALIKÇISI
 İSTANBUL
 8
İSMET BABA
 İSTANBUL
 9
LES AMBASSADEURS
 İSTANBUL
 10
PARK FORA.
 İSTANBUL