Yeme - İçme
  Klasik Mutfaklar
  Uzman Mutfaklar
  Dünya Mutfakları
  Kahvaltı
  Tatlıcılar
  İçecek
  Gezi
  Kültür
  Kamp
  Turlar
  Deniz
  Hobi - Aktivite
  Alışveriş
HÜSREV
Fasulyenin tarifi sır


Yorum Sayısı:  0
Puan Durumu:  9.60
Oy Kullanan:  5 Kişi
 
Yorum Yazmak ve Puan
Vermek için tıklayınız


Rize’nin Çayeli ilçesindeki Hüsrev lokantası 1958’de açıldı. Babadan kalan bakkal dükkanını lokantaya çeviren Fahri Hüsrev bugün Ankara ve İstanbul’daki şubeleri ile de hizmet veriyor. Çayeli çıkışında, Rize-Hopa karayolunun 18. km’sinde bulunuyor. Aynı anda 250 kişiye hizmet verebiliyor. Yaz aylarında çok yoğun oluyor. Hüsrev’in kurufasulyesi meşhur. Kurufasulye Erzurum’un İspir ilçesinin Hortik köyünden alınıyor. Özel sos ve tereyağı ile pişiriliyor. Sırrını sadece Fahri Hüsrev ve üç oğlu biliyor. Restoran dışında 7 kişilik bir aileye cevap verecek 5 apart dairesi ile otel hizmeti veriyor. 50 araçlık otoparkı var. Kurufasulyenin porsiyonu 6 YTL. 07:00-22:00 arası açık.
RİZE / Tel: (464) 532 70 37
En iyi 10 yol lokantası
SIRAEN İYİLERŞEHİR
 1
AĞAÇLI TURİSTİK TESİSLERİ
 AKSARAY
 2
KÖFTECİ RAMİZ
 MANİSA
 3
İKBAL DİNLENME TESİSLERİ
 AFYON
 4
MUTFAK SANAT MERKEZİ
 BOLU
 5
VARAN TESİSLERİ
 BALIKESİR
 6
BARAN TESİSİ
 KONYA
 7
BERCESTE TESİSLERİ
 DÜZCE
 8
HÜSREV
 RİZE
 9
MAVİ PİDE
 MUĞLA
 10
ERCİYES KÖFTECİSİ
 TEKİRDAĞ