Yeme - İçme
  Klasik Mutfaklar
  Uzman Mutfaklar
  Dünya Mutfakları
  Kahvaltı
  Tatlıcılar
  İçecek
  Gezi
  Kültür
  Kamp
  Turlar
  Deniz
  Hobi - Aktivite
  Alışveriş
FLAMİNGO
15 malzemeyle yapılıyor


Yorum Sayısı:  0
Puan Durumu:  0
Oy Kullanan:  0 Kişi
 
Yorum Yazmak ve Puan
Vermek için tıklayınız


Ankara’nın en eski pastanelerinden, 1955’te kurulmuş olan bu pastaneyi, kurucuları İsmet Kuluhan’ın çocukları İbrahim ve Sinan ile Safet Tarı’nın kızı Zeynep birlikte işletiyor. Aşurede fındık, nohut fasulye, ceviz ve nar başta olmak üzere 15 çeşit malzeme kullanılıyor. Her gün 150 - 200 porsiyon aşure yapılıyor. Alüminyum tabakta 5.5 TL’den satılıyor.
ANKARA
Aşurenin en iyi 10 adresi
SIRAEN İYİLERŞEHİR
 1
SARAY
 İSTANBUL
 2
ÖZSÜT....
 İZMİR
 3
BOLULU HASAN USTA...
 
 4
HACI ABDULLAH...
 İSTANBUL
 5
KANAAT...
 İSTANBUL
 6
SÜT-İŞ...
 İSTANBUL
 7
KONYALI KANYON
 İSTANBUL
 8
DİVAN ERENKÖY PUB
 İSTANBUL
 9
FLAMİNGO
 ANKARA
 10
06 GIDA
 İZMİR