Yeme - İçme
  Klasik Mutfaklar
  Uzman Mutfaklar
  Dünya Mutfakları
  Kahvaltı
  Tatlıcılar
  İçecek
  Gezi
  Kültür
  Kamp
  Turlar
  Deniz
  Hobi - Aktivite
  Alışveriş
ÜNVER UNLU MAMULLERİ
Döner pidesi de yapıyorlar


Yorum Sayısı:  0
Puan Durumu:  0
Oy Kullanan:  0 Kişi
 
Yorum Yazmak ve Puan
Vermek için tıklayınız


Safranbolu’nun Çerçen köyünden gelen Ali Ünver’in ailesinin üç kuşaktır yürüttüğü fırın 1944’te Kocamustafapaşa’da kurulmuş. Kara fırın ekmeği, tuzsuz ekmek, doğal buğday ekmeği, yuvarlak okkalık ekmek ve francala gibi çeşitler yapılıyor. Ramazanda karafırın pidesi, döner pidesi ve pastane pidesi çıkıyor. Ayrıca susamlı çubuk, kuru pasta, börek, kandil simidi gibi türler de üretiliyor. Çavdar ve doğal buğday ekmeğinde buğdayın ilk öğütülmüş halinin yer aldığı Konya unu kullanılıyor. Hem odun hem de "döner fırın" denilen iki fırınları var. Okkalık ekmek 600 gram 1.6 YTL, 400 gram pide 1.5 YTL, pastane pidesiyse 300 gram ve 1.25 YTL.
İSTANBUL / Tel: 0 212 585 07 27
İstanbul’un en iyi 10 fırını
SIRAEN İYİLERŞEHİR
 1
BAYRAKTAR EKMEK FIRINI
 İSTANBUL
 2
HAS EKMEK
 İSTANBUL
 3
KOMŞU FIRIN
 İSTANBUL
 4
TAD DOY EKMEK FIRINI
 İSTANBUL
 5
PELEKİ UNLU MAMULLERİ
 İSTANBUL
 6
ALTIN ODUN EKMEĞİ
 İSTANBUL
 7
ÜNVER UNLU MAMULLERİ
 İSTANBUL
 8
ALTINBAŞAK TAŞ EKMEK FIRINI
 İSTANBUL
 9
ÖZKARADENİZ UNLU MAMULLERİ
 İSTANBUL
 10
SOMUNCU BABA EKMEK FIRINI
 İSTANBUL